Dinsdag 3 okt. Art Impact Day- De Kleine Willem (14.00 uur- 18.00 uur)

Deze dag staat in het teken van het verbinden van zorg, welzijn, kunst- en cultuur; wat kan je bereiken met de inzet en/of jouw aanbod van kunst, welke vormen van kunst & cultuur werken voor jouw zorg of welzijnsorganisatie? Wat zijn de goed werkende voorbeelden? En hoe zet je ze in? Ook als het gaat om het verminderen van eenzaamheid
Als professional (zowel cultuur als zorg/welzijn) kun jij de eerste stappen zetten naar verbinding en uitvoering. Ter inspiratie organiseert Kunst & Welzijn: Art Impact Day!
Ben jij erbij?

De gastheer is sociaal inspirator en rasechte tukker Jeroen Ottink, tevens werkzaam als projectleider Samen1Enschede/Samen1Twente. De huissfeermaker is vinyl-DJ & teamleider van studio15 Hengelo: Tymen Sliuzas. Hij staat klaar voor uw favoriete plaatjes & is niet verlegen om een praatje.

In het plenaire programma is er volop aandacht voor de succesvolle Liesbeth Coltof, zij geeft voorbeelden over hoe maatschappelijk theater verbindt. Wat is de sleutel van haar succes en wat kunnen we ervan leren?