Een hart voor levensvragen?!

Informatieavond over vrijwillige ondersteuning bij levensvragen en zingeving

Willem. Hart voor levensvragen is een kennisnetwerk en samenwerkingsverband van geestelijk verzorgers in de regio Twente en Achterhoek. Samen zorgen wij voor ondersteuning bij levensvragen en zingeving bij mensen in de thuissituatie en verzorgen we o.a. scholing. Graag zouden wij ons team uitbreiden met vrijwilligers die net als de geestelijk verzorgers een hart hebben voor levensvragen en van betekenis willen zijn bij mensen in de thuissituatie. Graag nodigen we je uit voor een informatieavond.

Voor sommige vragen die specialistische begeleiding nodig hebben kan een geestelijk verzorger van Willem. Hart voor Levensvragen een aantal gesprekken aanbieden. In de brede laag en variatie van levensvragen en zingeving is er ook veel ruimte om in de vorm van vrijwillige ondersteuning passende begeleiding te bieden. Deze vrijwillige ondersteuning willen wij graag verder verkennen.

Op deze informatieavond zullen wij u informeren over het alledaagse werk van Willem in het begeleiden van levensvragen en zingeving. Hierbij zullen we met name ingaan op mogelijkheden en bijzonderheden bij de vrijwillige ondersteuning die we willen verkennen en ontwikkelen. We zullen verwachtingen delen met elkaar en samen kijken naar de praktische invulling van dit bijzondere vrijwilligerswerk.

In het vervolg op deze avond worden twee trainingsbijeenkomsten gepland waarin belangstellenden worden geschoold voor de vrijwillige ondersteuning om hierna als vrijwilliger werkzaam te zijn in de eigen regio in het werkgebied van Willem in Twente en Achterhoek.

Datum: woensdag 5 april
Tijd: 18.45-21.15 uur
Locatie: Gebouw Diekgraven Kostersteeg 4, 7161 DR Neede

Voor meer informatie of om u op te geven kunt u contact opnemen met: Bo van Aalst, coòˆrdinator van Willem.
info@willemlevensvragen.nl
tel. 0628247396