Kook-meer-campagne Thuisgekookt van 24 september – 9 oktober

Zo makkelijk en leuk kan het zijn om iemand te ontmoeten: kook een portie meer van wat je al maakt en deel dit met een buurtgenoot die wel wat hulp kan gebruiken.

Elke dag een verse, warme maaltijd op tafel is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Soms maakt de leeftijd het lastig om elke dag te koken, of spelen gezondheidsproblemen iemand parten. Stichting Thuisgekookt koppelt daarom vrijwillige hobbykoks die graag wat extra’s koken aan buurtgenoten die wel wat hulp rondom de warme maaltijd én sociaal contact kunnen gebruiken. Door wekelijks een maaltijd te koken maak je hun wereld groter, gezonder én gezelliger.

Om iedereen van hulp te kunnen voorzien is het belangrijk dat zoveel mogelijk thuiskoks zich aanmelden. Hoe meer mensen bereid zijn te helpen, hoe makkelijker het wordt om voor iedere maaltijdzoeker een goede match te vinden. Is het voor jou een kleine moeite om een portie meer te koken? Meld je dan aan als thuiskok en kook het verschil! Ga naar thuisgekookt.nl/kookmeer of bel naar 085-0608768.